Danske designs

Vi fører smykker fra et bredt udvalg af danske designs.

Gaveindpakning

Vi pakker din bestilling i elegant
gaveindpakning - uden beregning.

Gratis levering

Vi sender lagerførte varer samme dag ved bestilling inden kl. 15:00

Trustpilot ★★★★★

Vi er stolte af at have glade kunder.
9,7 på Trustpilot. Læs mere

Armbånd Aagaard


Førende smykkeforhandler

Ørsnes har i mange generationer produceret og forhandlet guld- og sølvsmykker af højeste kvalitet. Familiens første butik åbnede i Aalborg for mere end 140 år siden. Under ledelse af Anne Vibeke fører butikken i dag et stort antal kendte danske mærkevarer. Vi har bl.a. et stort udvalg af armbånd fra Aagaard, der blev etableret i 1946 og i dag er en af de førende smykkeleverandører i Skandinavien. Med over 20.000 varenumre er det ikke muligt at lægge alle Aagaard armbånd på hjemmesiden. Kontakt os derfor hvis du savner et bestemt armbånd fra Aagaard.

From Soldier To Soldier
Blandt de mest kendte Aagaard armbånd er serien From Soldier To Soldier, der støtter foreningen Støt Soldater & Pårørende (SSOP) med 10 % af udsalgsprisen. De velgørende Aagaard armbånd består af knyttet faldskærmsline i mange forskellige farver, der låses med en smykkelås formet som enten et hjerte eller en oval. Ideen til de rustikke armbånd fik Aagaard fra udsendte soldater, der solgte flettede faldskærmsliner med låse af uniformsknapper til fordel for en forulykket soldats familie.

Design dit eget Aagaard armbånd
Stilmæssigt minder soldaterarmbåndene en del om Aagaard serien Memooir, der omfatter en lang række armbånd af blødt skind eller tekstilbånd, der vikles to gange om håndleddet og samles med en stållås. Med de mange varianter har Aagaard gjort det muligt at designe sit eget unikke armbånd ved at kombinere en rem med en eller flere coins: hjerter, kors, stjerner, mønter, blomster, nøgler, bogstaver osv. Motiverne fremstilles i materialerne sterling sølv - blankt, rhodineret, forgyldt eller besat med zirkonia.  

Klassiske armbånd fra Aagaard
Aagaard har naturligvis også en bred vifte af klassiske armbånd i deres enorme sortiment, eksempelvis enkle guldkæder og armringe i forskellige bredder. Aagaard er stærk på kombinationssmykker, og med udgangspunkt i de enkle armbånd af sølv, guld, nylon eller læder kan man designe utallige smykker. 

Stacking
Er man til stacking af armbånd, er Aagaard en guldgrube. Man kan opnå en overdådig effekt ved at sammensætte flere armbånd fra Aagaard, gerne i forskellige materialer og bredder og gerne i forbindelse med et ur.

Det er en smagssag om man vil kombinere guld med sølv eller nøjes med én farve. Holder du af farver, byder Aagaard på armbånd fra hele paletten, også når det gælder vedhæng, der fås med perler, ædelsten og guld i alle afskygninger fra hvid over rosé til rød.

Se vores udvalg af armbånd og armringe fra Aagaard her.

 


Besøg også:   /  Smykker  /  Brands  /