Danske designs

Vi fører smykker fra et bredt udvalg af danske designs.

Gaveindpakning

Vi pakker din bestilling i elegant
gaveindpakning - uden beregning.

Gratis levering

Vi sender lagerførte varer samme dag ved bestilling inden kl. 15:00

Trustpilot ★★★★★

Vi er stolte af at have glade kunder.
9,7 på Trustpilot. Læs mere

Line og Jo smykker

 

Om Line & Jo

Bag smykkebrandet Line & Jo står de to danske smykkedesignere Line Hallberg og Jo Riis. De er begge udannede guldsmede, og de brænder for håndværket, æstetikken og udsøgte materialer. Alle prototyper og smykkedesigns bliver lavet i hånden af Line og Jo i deres hovedkvarter i København. Line og Jo havde længe holdt øje med hinandens design og produkter, og der var stor gensidig respekt imellem de to designere. Ved Copenhagen Arena, som er et kreativt forum, hvor forskellige designere kan møde hinanden, sparre og få inspiration, mødte de hinanden. Efter mødet, valgte de at slå sig sammen i 2007, og således opstod smykkebrandet Line & Jo.

Inspiration

Line og Jo smykker er enkle, feminine og lidt rå. Deres designs har sat nye standarder for smykker, og de understøtter perfekt trenden om at skille sig ud og have kant på en feminin og kreativ måde. Nogle af smykkerne er mere elegante i deres udtryk, imens andre er i den rå afdeling, så uanset anledningen, kan du findes et passende smykke af Line og Jo. Meget af inspirationen til smykkerne får Line og Jo fra modebranchen, dog vil ingen af dem kalde sig for fashionistaer. Denne inspirationskilde kan godt føre til nogle lidt sprælske designs fra tid til anden, dog holder både Line og Jo stadig meget af de klassiske dyder og traditioner inden for smykkebranchen. Udover modebranchen, får de også inspiration fra moderne arkitektur, kunst og popkulturen.
 
Der er stor fokus på detaljerne i deres smykker, og hvert smykke er unikt og gennemført. Det store fokus på detaljer og det unikke udtryk, har ført til en lidt anderledes tradition: Hvert af Line og Jos smykker hedder Miss til fornavn, eksempelvis Miss Babel, som er en Line og Jo armring. Det kan man kalde at tage smykkernes personlighed til et nyt niveau! 

Line og Jo er stormet frem, og er blevet et af de mest populære og efterspurgte smykkebrands i Danmark, og resten af Skandinavien. Dette har blandt andet resulteret i en nominering til "Årets Smykkebrand" til Elle Style Awards i 2013. Blandt de populære smykker findes der både Line & Jo armbånd, halskæder, ringe og øreringe, så hvis man er til feminine, kantede og moderne smykker, så er der nok at vælge imellem. Uanset hvilket smykke man vælger, er man sikker på at der er kræset for kvaliteten, detaljerne og udtrykket. 

Hvis du, eller en du har nær, kunne tænke sig et feminint, gennemført og æstetisk smykke, så er smykker fra Line og Jo lige sagen. Vi er stolte af at være forhandlere af Line & Jo smykker, og vores udvalg består af over 120 forskellige smykker. Klik på nedenstående links, for at se hele vores udvalg:
 

Line & Jo smykker - Line & Jo armbånd - Line & Jo halskæder - Line & Jo ringe - Line & Jo øreringe


Uanset hvilket Line & Jo smykke du vælger, vil der altid være gratis levering, og du vil modtage smykket pakket flot ind i gavepapir med silkebånd - perfekt som gave.

 


Besøg også: / Smykker /  eller / Brands /