Danske designs

Vi fører smykker fra et bredt udvalg af danske designs.

Gaveindpakning

Vi pakker din bestilling i elegant
gaveindpakning - uden beregning.

Gratis levering

Vi sender lagerførte varer samme dag ved bestilling inden kl. 15:00

Trustpilot ★★★★★

Vi er stolte af at have glade kunder.
9,7 på Trustpilot. Læs mere

Reklamation

 

Hos Ørsnes Guld & Sølv yder vi 14 dages fuld fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage som medfølger varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på nedenstående adresse.
 
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
 
Oplever du problemer med din ombytning, tøv da ikke med at kontakte os på nedenstående kontaktinformationer. Så skal vi sørge for at finde en løsning som passer.  
 
Fejl eller mangler:
Eventuelle fejl eller mangler skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Ørsnes Guld & Sølv. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Ørsnes Guld & Sølv.
 
Vores adresse i Aalborg er:
 
Ørsnes Guld & Sølv
Gravensgade 19
9000 Aalborg
 
Tlf. 98 120832
info@oersnes.dk
                   
Ellers er du velkommen til at skrive til os her