Danske designs

Vi fører smykker fra et bredt udvalg af danske designs.

Gaveindpakning

Vi pakker din bestilling i elegant
gaveindpakning - uden beregning.

Gratis levering

Vi sender lagerførte varer samme dag ved bestilling inden kl. 15:00

Trustpilot ★★★★★

Vi er stolte af at have glade kunder.
9,7 på Trustpilot. Læs mere

STORY smykkerSTORY smykker fra Kranz og Ziegler - fortæl din historie

 

 

Kranz og Ziegler er et af de smykkebrands, der har haft mest vækst i Danmark, siden de blev stiftet i år 2003. Designet er dansk, og der er fokus på godt håndværk hele vejen igennem. Dette afspejles tydeligt i deres flotte og gennemførte produkter. Hos Kranz og Ziegler er de, som de selv udtrykker det, "Addicted to jewellery" og de går meget op i, at hvert af deres smykker repræsenterer et fashion statement.


STORY smykker - dansk design
 

Smykkerne er designet af Mads Ziegler, Christel Emke og deres design team, som er lokaliseret i Danmark. Siden 2011 har man dog kunnet købe Kranz og Ziegler smykker i hele 10 forskellige lande, herunder USA, England, Tyskland og Frankrig.


Filosofien bag STORY smykkerne er, at de skal fusionere funktionalitet med skønhed. Mange af smykkerne er rå i deres udtryk og kan kombineres med charms afhængigt af bærerens personlighed og humør. Således kan hver person lave sin egen kombination og udtrykke sit eget statement og personlighed igennem STORY smykkerne, eksempelvis med et STORY armbånd.
 

 

Alsidige STORY smykker

 

Særligt Kranz og Zieglers STORY serie er populær. Serien udkommer løbende i nye kollektioner, og grundlæggende består kollektionerne af en række forskellige STORY armbånd og charms. Derudover kan man, som noget helt nyt, også få STORY ure, som let kan fastsættes på STORY armbåndene. Urene passer til alle armbåndene i STORY serien og det samme gør de forskellige STORY charms. Dette giver STORY smykker en stor alsidighed, hvor man kan sammensætte på kryds og tværs og finde det rigtige look, hvad enten man bærer smykket til hverdag eller til fest. Det gør det med andre ord lettere at udtrykke ens egen personlighed eller historie, heraf seriens navn STORY. Man kan eksempelvis blande forskellige armbånd med hinanden, eller nøjes med et enkelt, som man kan pifte op med charms eller et ur.Udover det spændende og anderledes koncept som STORY smykkerne bygger på, så kan noget af succesen også tilskrives reklamekampagnerne hvor sangeren Medina har været frontfigur og har promoveret serien. Dette har hjulpet den internationale modebranche med at få øjnene op for Kranz og Ziegler og deres alsidige STORY smykker.


Man kan få STORY smykker i mange forskellige materialer, eksempelvis stål, læder og slangeskind, og når det kommer til charms er der endnu flere muligheder. Kløvere, hjerter, stjerner, kroner og barnevogne er bare nogle af de charms man få købe. Skal man give en gave til en der allerede har et armbånd fra STORY, kan man med sikkerhed finde et flot charm, som personen endnu ikke har.

 

Kranz og Ziegler smykkeserier


Kranz og Ziegler har igennem tiden udviklet en række forskellige smykkeserier. Hver smykkeserie har sit eget særpræg og udtryk. Kranz og Ziegler står blandt andet bag smykkeserierne:

Marguerit

Flora

Change

STORY
 


 

Hvis du, eller en du har nær, kunne tænke sig flotte og funktionelle smykker med rige muligheder for variation, så er STORY smykker fra Kranz og Ziegler lige noget for dig. Ønsker du at se hvilke Krans og Ziegler STORY smykker vi forhandler så klik på nedenstående links og se vores udvalg:

Alle Kranz og Ziegler STORY smykker  -  STORY armbånd  -  STORYcharms  -  STORY Ure

 
Uanset hvilket Kranz og Ziegler smykke du vælger, vil der altid være gratis levering, og du vil modtage smykket pakket flot ind i gavepapir  med silkebånd - perfekt som gave.
 


 

 

 
 

Besøg også:   /  Smykker  /  Brands  /